Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Nip - Racitor pentru lichide Cool Twister

Nip - Racitor pentru lichide Cool Twister

nbsp; Cand bebelusului ii este foame trebuie sa te misti repede...foarte repede.
Dar microbii si bacteriile presupun ca apa folosita la prepararea laptelui sa fie fiarta inainte si apoi racita la o temperatura care sa permita sa fie bauta.
Asta inseamna dupa caz timp sau nervi Caracteristici: Raceste apa fiarta in 80 de secunde pana la temperatura de exact 40, 50, 60 sau 70 deg;C Functioneaza folosind doar apa rece, pe baza principiului de schimb de caldura Usor de folosit, functioneaza fara curent electric - ideal in calatorii sau deplasari Usor si la indemana, incape in punga pentru scutecenbsp; si in frigider Usor de curatat, de exemplu in vaporizator Potrivit pentru toate tipurile de biberoane Potrivit deasemenea si pentru prepararea ceaiului sau a terciului pentru copii Sigur pentru alimente, testat microbiologic Redus in volum, incape foarte usor in geanta cu lucrurile bebelusului 11 cm inaltime, 8 cm latime Produs fabricat exclusiv in Germania, din materiale de inalta calitate, fara BPA.
Mod de utilizare: 1.
Fierbeti apa proaspata de la robinet si masurati 210 ml folosind cupa incasanta de masurare.
2.
Intoarceti elementul de racire cu susul in jos si fixati-l prin insurubare de cupa de masurare, astfel incat sa nu picure.
3.
Intoarceti elementul de racire din nou si puneti-l direct pe gatul biberonului.
Apa calda va trece automat prin circuitul de racire care este incorporat in rezervorul de apa rece,nbsp; scazand astfel temperatura apei calde din circuit.
Temperatura tinta de 40, 50 , 60 sau 70 deg;C dorita de producatorul de lapte praf poate fi setata usor si exact, doar prin umplerea rezervorului elementului de racire cu diferite cantitati de apa rece.
Nivelul apei reci din rezervor este usor de citit pe indicatorul de pe racitor.
Designul inteligent al Cool Twister impiedica amestecarea apei pentru racire cu apa calda pentru mancarea bebelusului.
nbsp;


Producator: Nip
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

135 LEI
4.0 135 reviews