Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Erfi - Aspirator nazal electric

Erfi - Aspirator nazal electric

Revolutionarul Aspirator nazal electric, de la ErFi transforma corvoada aspirarii nasucului bebelusului intr-o operatiune foarte simpla, ultra-rapida si extrem de silentioasa.
Aspiratorulnazal electric ErFi permite evacuarea mucozitatilor fluide si mai vascoase din narile bebelusului, usurand astfel respiratia si reducand riscul agravarii infectiilor din sfera ORL.
Caracteristici: Foarte puternic: Introducand varful de aspiratie al acestui aparat in nara, il puteti folosi pentru a aspira secretiile nazale ale copilului in mod continuu sau intermitent.
Sigur: Varful moale de aspiratie are un design confortabil pentru a preveni vatamarea atunci cand utilizati acest aparat.
Design compact si usor: Aparatul este compact si usor de tinut si utilizat.
Este, de asemenea, sigur si confortabil pentru utilizarea la copii.
Design cu cap care poate fi spalat: Varfurile, cupa de colectare si partea capului pot fi scoase din aparat si spalate.
Cupa de colectare poate fi, de asemenea, dezinfectata cu apa fiarta.
Usor, zgomot redus: Aspiratorul nazal electric ErFi este cel mai silentios model de aspirator nazal existent pe piata in acest moment, permitandu-va sa curatati nasucul bebelusului si atunci cand el doarme.
Alimentare: Acest aparat are nevoie doar de doua baterii de 1.5V AA; bateriile pot fi schimbate in mod convenabil oricand, oriunde.
Aspiratorul nazal electric ErFi se livreaza impreuna cu doua varfuri de aspiratie din silicon moale: unul subtire pentru secretii fluide si unul mai scurt si mai gros pentru secretii vascoase.
Kitul include si doua baterii AA de 1.5 V.


Producator: Diverse
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

157 LEI
4.8 99 reviews