Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Baby Trike - Tricicleta 3 in 1 Crazy

Baby Trike - Tricicleta 3 in 1 Crazy

Caracteristici: Baby Trike evolueaza odata cu copilul dumneavoastra.
Tricicleta Baby Trike special proiectata pentru nevolie copiilor ,este recomandata incepand de la 10 luni,pana la aproximativ 3 ani/ 25 kg.
O tricicleta perfect echilibrata avand o distanta optima intre scaun,pedale si ghidon ce permit o calatorie lina si confortabila.
Tricicleta este usor adaptabila varstei copilului si se poate folosi incepand cu varsta de 10 luni.
Manerul este reglabil pe inaltime asigurand o pozitie confortabila si permite controlul directiei de catre parinti.
Baby Trike dispune de o constructie metalica robusta si centuri de siguranta in 5 puncte ce asigura un nivel ridicat de siguranta .
Grafica si designul unic original al tricicletei Baby Trike sunt motive suplimentare pentru care copii vor adora aceasta tricicleta.
Prevazut cu bara de siguranta detasabila Centura de siguranta reglabila cu fixare in 5 puncte Constructie metalica robusta Parasolar reglabil si detasabil,cu protectie UV Sistem de blocare/ deblocare a pedalelor roata libera free wheel Pedale cu aderenta Suport sustinere picioare pliabil Scaun reglabil 2 pozitii Frana de picior Maner telescopic ajustabil,detasabil,ce controleaza directia Roti din cauciuc Eva ,ce absoarbe vibratiile si ofera o plimbare placuta si linistita Scaun ergonomic ce asigura o pozitie buna si un centru de greutate coborat.nbsp; Husa scaunel din material textil,pentru un plus de confort ce lasa pielea copilului sa respire Suport pentru sticluta Geanta pentru depozitare de o calitate excelenta Cos pentru jucariie copilului Produsul est verificat si certificat CE.
Varsta recomandata: 10 luni Dimensiuni : L 75 cm x l 53cm x H 76 -100 cm cu maner control Inaltime scaun: 33 cm.
Inaltime ghidon : 55 cm.
Diametru roata spate : 16 cm Diametru roata fata : 25 cm nbsp; Garantie: 6 luni.


Producator: nespecificat
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

399 LEI
4.6 143 reviews