Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Bright Starts - Balansoar Ingenuity Automatic Sumner

Bright Starts - Balansoar Ingenuity Automatic Sumner

Balansoarul Ingenuity Automatic Bouncer, de la Summer Infant, a fost special conceput pentru momentele in care bratele mamicii sunt ocupate.
Miscarile uniformenbsp;ale balansoaruluinbsp;imita leganatul natural al bratelor mamei.
Balansoarul oferanbsp;30 de minute de balansare lina sinbsp;continua, spre bucuria si rasfatul bebelusilor.
Sezutul este ultra-confortabil, cu pernite-suport moi si delicate, iar sunetele din natura si cantecelele de leagan vor contribui si ele la fericirea bebelusului Caracteristici:nbsp; Acest leagan foloseste tehnologia inovativa Hybridrive.nbsp; Tehnologia permite leaganului sa consume de 3 ori mai putina energie si, implicit va aveanbsp;un consum redus de baterii.
Se considera ca aceasta este cea mai sigura solutie pentru bebelusi, in comparatie cu utilizarea incarcatorului la priza, care poate provoca nenumarate accidente.
Balansoarul oferanbsp;30 de minute de balansare lina, continua, spre bucuria si rasfatul bebelusilor Sezutul este realizat din plus delicat,nbsp;iarnbsp;prelungirile lateralenbsp;oferanbsp;maxima stabilitate in primele luni de viata 8 melodii si 3 sunete din natura vor completa atmosfera relaxanta si vesela Bateriile au o durata dubla de functionare gratie sistemului EnergySave Bara de jucarii detasabila si pivotanta, dotata cu o jucarie de plus Centura de prindere in 3 puncte Picioruse anti-alunecare Sistem integrat Softbeat Rhythms ndash; care imita senzatia batailor inimii mamicii Acest produs este un Balansoar.
NU se leagana, vibratiile genereaza o miscare usoara a balansoarului.
Varsta recomandata:nbsp;0 luni ndash; 9 kg Necesita 3 baterii, tip C ndash; care nu sunt incluse in colet Pernitanbsp;suplimentara la capnbsp;ndash; detasabila Materiale non-alergice, foarte moi si confortabile InGenuitynbsp;este o combinatie inovativa intre cele mai recente descoperiri tehnologice si ultimele cercetari referitoare la nevoile si confortul bebelusilor si al mamicilor.
Fiecare produs al colectiei este conceput cu o tehnologie unica, oferind parintilor toate facilitatile care fac canbsp;viata alaturi de bebelusi sa fie cat mai placuta.
De lanbsp;balansoarul care se leagana singur, la un leagan care functioneaza cu un singur set de baterii in primul an de viata a copilului, aceasta colectie de produse inovative depaseste barierele modei.


Producator: Bright Starts
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

379 LEI
4.7 236 reviews