Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Bebedeco - Lenjerie 4 piese Somn Usor Grey

Bebedeco - Lenjerie 4 piese Somn Usor Grey

Lenjerie patut BEBEDECO -ofera copilului tau confortul necesar pentru a avea un somn linistit precum si bucuria de a fi insotit la culcare de figurine simpatice executate prin brodare, care ii inveselesc atmosfera.Caracteristici: Lenjeria pentru patut este compusa din 4 piese potrivita pentru patut cu dimensiunile 120x60 cm Lenjeria contine un cearceaf saltea: 140x90 cm Perna cu umplutura usoara, moale si termoizolanta din vatelina antialergica, dimensiuni:40x30cm Pilota cu umplutura usoara, moale si termoizolanta din vatelina antialergica, dimensiuni:100times;90 cm Aparatoare lateralanbsp;cu umplutura din vatelina antialergica cu grosimea de 3 cm, grosime care ii ofera produsului calitatea de a proteja copilul in timpul somnului de curentii de aer din incapere si de accidentele prin lovire in interiorul patuturilor confectionate din lemn dimensiuni:nbsp;180x40x3 cm.
Figurinele se afla pe fata pilotei si in mijlocul aparatoarei laterale si sunt realizate prin brodare.
Desenul brodat contine textul ldquo;Somn usorrdquo; si ldquo;Vise placuterdquo; Se spala la max 40 grade, se calca cu fierul de calcat la temperatura medie, interzis utilizare inalbitor, nu poate fi uscat automat, interzis curatare chimica.
Materialele folosite sunt bumbac 100, iar captuseala din vatelina antialergica.
Aceasta captuseala utilizeaza microspatii ce formeaza o ldquo;camera de aerrdquo; in interior, fiind un excelent termoizolant.
Pentru asigurarea confortului, are capacitatea de respiratie care faciliteaza uscarea imediata a vaporilor de apa ce se pot condensa intre corpul uman si imbracaminte.
Este realizata din fibre ultrafine, fiind o captuseala de densitate redusa, armonizand nivelul de performanta cu necesitatea estetica.
Captuseala este durabila, nu se deformeaza si a promovat testul privind substantele nocive conform Oeko-Tex Standard 100.
Este lejera, moale si de inalta tinuta,oferind produsului o calitate superioara.
Bumbacul utilizat in proportie de 100nbsp; este foarte fin, are o densitate superioara,nbsp; iar vopselele utilizate sunt nontoxice.
Toate materialele sunt hypoalergenice, fiind testate conform Oeko-Tex Standard 100 pentru detectarea substantelor nocive.
Produs fabricat in Romania.


Producator: BebeDeco
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

199 LEI
4.7 154 reviews