Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Moni - Patut pliabil cu vibratii Sweet Dreams

Moni - Patut pliabil cu vibratii Sweet Dreams

Caracteristici: Patut pliant solid si usor,cu vibratii,melodii,lampa de veghe si bara cu jucarii Patut pliant,cu etaj intermediar si masuta de infasat,ideal pentru parintii care calatoresc cu copiii.Este foarte practic,usor de strans si transportat.
Pentru nou-nascuti salteaua trebuie asezata la al doilea nivel,iar locul liber ramas dedesubt folosit ca spatiu de depozitare articolele copilului.
Cand copilul creste suficient de mult salteaua poate fi detasata si patutul poate fi folosit ca loc de joaca.
Lumina de noapte Cutie muzicala cu melodii linistitoare Dispozitiv de vibrare pentru nivelul 2 util pentru adormirea beblusului Se poate folosi ca si tarc.
Prevazut cu buzunar lateral aditional pentru jucarii.Partea laterala,prevazuta cu fermoar,ofera acces copilului in tarcul de joaca Bara cu 3 jucarii din plus Patutul are incluse salteaua de dormit pliabila si sacul pentru transport Atat plierea cat si montarea se face foarte simplu,necesita putin timp Intr-o parte prezinta 2 roti pentru a facilita transportul patutului,dar care se pot si bloca prin sistemul de franare Greutate: 13 kg Dimensiuni patut: L 125 x l 65 x H 82 cm Dimensiuni interioare patut: L 121 x l 60 cm Varsta recomandata de producator: 0 - 3 ani


Producator: Moni
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

359 LEI
4.6 163 reviews