Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Fiki Miki - Saltea cocos spuma poliuretanica Komfort Lux 120x60x9 cm

Fiki Miki - Saltea cocos spuma poliuretanica Komfort Lux 120x60x9 cm

Salteauanbsp;Cocos Spuma Poliuretanica Hrisca Komfort Lux este o saltea cu doua fete ce se recomanda incanbsp;de la nastere si reprezinta cea mai potrivita saltea pentru ca bebelusul sa aiba un somn sanatos.
Acest model de saltea are in alcatuire 6 straturi: Captuseala din bumbac Strat terapeuticnbsp; antialergic din hrisca nbsp;Strat din spuma poliuretanica Strat din fibrenbsp; siliconice Strat din cocos si fibre din latex natural Strat din fibre siliconice Fibrele de nuca de cocos si semintele de hriscanbsp; confera un suport ferm dar in acelasi timp confortabil pentru bebelus.
Folosirea unui asemenea tip de saltea permitenbsp;dezvoltarea corecta a coloanei vertebrale.
Bebelusul poate dormi pe burta pe acest tip de saltea, deoarece fibrelenbsp; de cocos ale saltelei si semintele de hrisca permit circulatia aerului.De asemenea, acest tip de saltea nu retine mirosurile neplacute.Absoarbe rapid excesul de umiditate.
Salteaua din cocos spuma poliuretanica si hrisca Komfort Line este racoroasa vara si calduroasa iarna.Materialele neutre din care este alcatuita salteaua nu se incarca electrostatic.
Totodata, materialele speciale nu permit dezvoltarea acarienilor si nu retin praful acest tip de saltea fiind recomandat bebelusilor cu alergii Compozitie : Husa de bumbac,spuma poliuretanica, fibra de nuca de cocos si latex natural,nbsp; seminte de hrisca Dimensiunile saltelei sunt de 120/60/9 cm.
Aveti posibilitatea de a opta si pentru alte dimensiuni ale aceluiasi model de saltea la urmatoarele preturi: 140/70/9 cm la 234 lei, 120/60/8.5 cm la 149 lei, 140/70/8.5 cm la 222 lei si 120/60/8 cm la 132 lei.


Producator: Fiki Miki
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

177 LEI
4.3 221 reviews