Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Jolie - Patut lemn masiv pentru bebelusi Violette

Jolie - Patut lemn masiv pentru bebelusi Violette

Patutul Violette de la Jolie are o culoare neutra si un design minimalist, cu linii drepte; fie ca dormitorul bebelusului este decorat in stil clasic sau modern, patutul se va incadra cu usurinta.
Pe langa durabilitatea oferita de lemnul masiv, patutul este foarte confortabil pentru bebelus si foarte adaptabil nevoilor acestuia.
La proiectarea fiecarui produs Jolie, se pune un accent deosebit pe functionalitate, siguranta sidurabilitate ndash; astfel produsele nu doar ca arata bine, dar isi vor indeplini perfect rolul de spatiu sigur, confortabil si protector.
Caracteristici: Este realizat din lemn masiv, avand astfel odurata de viata foarte indelungata; astfel il veti putea folosi si pentru fratiorii mai mici, dupa cativa ani.
Vopselele folosite sunt pe baza de apa, non-toxice si nu reprezinta nici un pericol pentru sanatatea bebelusului.
Salteluta poate fi fixata la oricare dintre cele 3 nivele, in functie de preferintele parintilor, si de nevoile bebelusului In primele luni de viata veti utiliza nivelul superior de pozitionare a saltelei, ceea ce va facilita accesul la bebelus Pe masura ce bebelusul creste si devine mai energic, veti pozitiona salteluta la nivelele inferioare Materialele folosite ii confera stabilitate maxima, precum si o durata de folosire foarte lunga Datorita stabilitatii crescute, bebelusul va fi in deplina siguranta in patut, chiar si in momentele in care are foarte multa energie Pentru ca nevoile micutului se schimba in decursul celor 3-4 ani in care il va folosi, patutul se adapteaza cu usurinta fiecarei etape de crestere.
Accesoriile din imagine nu sunt incluse Detalii tehnice: Lungime interioara: 120 cm Latime interioara: 60 cm Inatime pana la nivelul cel mai jos al saltelutei fara salteluta: 21 cm Inaltime pana la nivelul cel mai ridicat al saltelutei fara salteluta: 49 cm Inaltime exterioara: 90 cm Lungime exteriora: 125 cm Latime exterioara: 66 cm Standarde: EN 1130/1996.


Producator: Jolie
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

539 LEI
4.8 150 reviews