Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Tutti Bambini  Patut evolutiv 3 in 1 Milan Reclaimed

Tutti Bambini Patut evolutiv 3 in 1 Milan Reclaimed

Patutulnbsp;Milannbsp;de lanbsp;Tutti Bambininbsp;este unpatut multifunctional sinbsp;evolutiv, care a fost creat sa reziste in timp, adaptandu-se tuturor etapelor de crestere ale bebelusului.
Acestainclude si un sertar pe roti, care se incadreaza perfect sub patut, pentru depozitatea tuturor lucrusoarelor de care are nevoie micutul.
Designul sau este foarteelegant,nbsp;minimalist, cu linii drepte si cu unfinisaj natural, in culoarea lemnului.
Gratie designului simplu si a culorii neutre, acestanbsp;se incadreaza perfect in orice camera, devenind piesa de rezistenta in camera bebelusului.
Patutul pentru bebelusinbsp;se transforma cu usurinta intr-unnbsp;pat junior, carenbsp;poate fi folosit pana in jurul varstei de 7-8 ani, dupa care il veti putea folosi ca si mini-sofa.
Este confectionat dinnbsp;lemn masiv, ceea ce ii confera rezistenta si durabilitate in timp, astfel canbsp;il veti putea folosi si pentru fratiorii mai mici.
nbsp; Etapa 1 ndash; Patut pentru bebelusi In aceasta etapa, patutul va fi folosit cu ambele laterale integrate si cu salteluta fixata la nivelul preferat.nbsp;Salteluta are 3 pozitii de fixare, in functie de varsta bebelusului si preferintele parintilor.
Lateralele sunt fixe, pentru siguranta maxima a copilului.nbsp;Sertarul pe roti se integreaza perfect sub patutnbsp;si estenbsp;foarte utilnbsp;pentru depozitarea hainutelor si a celorlalte lucrusoare de care are nevoie bebelusul.
Atatnbsp;laculnbsp;utilizat pentru finisare, cat sinbsp;cleiul utilizatnbsp;la imbinarea componentelor suntcertificate ca fiindnbsp;non-toxice.nbsp;Patutul este foartenbsp;stabil, gratie structurii sale din lemn masiv, precum si a designului conceput in acest sens ndash;nbsp;astfel parintii vor putea sta linistiti, stiind canbsp;micutul este in siguranta.
nbsp; Etapa 2 ndash; Pat Junior Patutul pentru bebelusi se transforma cu usurinta in pat junior, odata ce micutul este pregatit sa faca aceasta tranzitie.
Transformarea se face foarte usor, prinindepartarea ambelor lateralenbsp;sinbsp;fixarea saltelutei la cel mai jos nivel.
Tranzitia la pat junior se poate face din momentul in care bebelusul poate urca si cobori singur din patut si gratie dimensiunilor mari,nbsp;se poate folosi in aceasta etapa pana in primele zile de scoala 7-8 ani.
nbsp; Etapa 3 ndash; Sofa chic Doar pentru ca micutul este dejahellip;marisor si e pregatit pentru o noua tranzitie, intr-un pat normal,nbsp;nu inseamna ca patutul Milan si-a pierdut utilitatea.nbsp;Prinnbsp;integrarea uneia din lateralenbsp;sinbsp;pastrarea saltelutei la cel mai jos nivel,nbsp;Milan se transforma in cea mai chic mini-sofa, care poate fi folosita atat pentru relaxare, cat si pentru joaca.
Sertarul pe roti poate fi indepartat, sau se poate pastra in continuare, ca si spatiu aditional de depozitare.
Culoarea neutra se va adapta cu usurinta la fiecare redecorare a camerei copilului.
nbsp; Dimensiune saltea compatibila neinclusa in colet: 70 x 140 cm Detalii tehnice: Dimensiuni: 85 cm inaltime x 78 cm lungime x 150 cm latime Greutate: 76 kg Culoare:nbsp;Reclaimed Oak Lemn folosit:nbsp;Stejar, precum si componenente din MDF Reglare in inaltime a saltelei: DA Laterala culisanta: NU Sertar: DA nu este integrat in patut, este pe roti Norme de siguranta: BSEN716 and BSEN8509


Producator: Tutti Bambini
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

1799 LEI
4.3 70 reviews