Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Minimonkey - Sling bebe 4 in 1 Organic

Minimonkey - Sling bebe 4 in 1 Organic

Caracteristici: Slingul este fabricat din bumbac 100 Slingul se poate spala la 40 C la masina.
Produs in conformitate cu standardele Europene.
Acest sling se poate utiliza in mai multe pozitii, in functie de varsta copilului: Modul nbsp;bdquo;Bananardquo; de la minim 3,5 kg pana la 3 luni Bebelusul poate fi transportat in sling asezat pe diagonala, crestetul capului trebuie sa atinga marginea superioara a slingului.nbsp; Va recomandam sa asezati nbsp;slingul pe umarul stang, astfel bebelusul va sta confortabil, ascultand bataile inimii parintelui.nbsp; Slingul asigura discretie atunci cand mamica doreste sa alapteze.
nbsp;Modul nbsp;bdquo;Kangaroordquo; 3 luni Aceasta pozitie se poate utiliza dupa ce coloana copilului se mai intareste.
Copilul poate sta cu fata catre directia de mers, dar cu capul spijinit de cureaua slingului.
nbsp;Modul bdquo;deasupra solduluirdquo; 9 luni Odata ce copilasul a mai crescut si are coloana puternica, il puteti aseza cu funduletul in sling slingul va ajunge acum deasupra soldului.
Astfel, copilul va putea scoate picioarele din sling.
nbsp;Modul hamac 0-3 luni Slingul Minimonkey se mai poate utiliza ca hamac.nbsp; Tot ce trebuie sa faceti este sa il prindeti de laturile patutului din lemn, apoi asezati copilasul.nbsp; Ajuta nbsp;la calmarea copilului cand are colici.
Daca se doreste fixarea slingului in tarcuri mai mari, se poate fixa pe diagonala in coltul tarcului sau se poate achizitiona separat extensia functionala.
Extensia pentru hamac Slingul se poate fixa drept hamac si in tarcuri mai spatioase, utilizand extensia se achizitioneaza separat.nbsp; Slingul are lungimea de 80 cm, iar extensia il va prelungi nbsp;pana la aprox.
155 cm.nbsp; In cazul in care aveti un tarc rotund, va recomandam sa folositi extensia.


Producator: Diverse
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

209 LEI
4.3 207 reviews