Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Boba - Marsupiu SSC Carrier 4G

Boba - Marsupiu SSC Carrier 4G

Boba este un marsupiu Soft Structured Carrier SSC care se poate folosi pentru copii icirc;ntre 3.2 kg i 20.4 kg Deci de la natere pacirc;n dup 4 ani.
Anumite caracteristici inovatoare nu se pot gsi la alte SSC-uri: 1.cureluele pentru picioare, ataate la centura din talie icirc;i in pe copiii mai mari confortabil icirc;n timp ce le permit o poziie sntoas.
Aceste curelue nu numai c icirc;i ajut s icirc;i odihneasc picioruele obosite, dar sprijin picioarele icirc;ntr-o poziie flexat ridicat ca de broscu, care icirc;n mod natural icirc;nclin pelvisul, umple cavitile oldurilor i aliniaz coloana vertebral.
2.
noul insert pentru nou-nscui v permite s folosii Boba Carrier 4G cu orice bebelu care are peste 3.2 kg Citii mai jos detaliile despre aceast inovaie.
3.
Boba are sptarul mai icirc;nalt cu cacirc;iva centimetri decacirc;t multe alte SSC-uri, pentru a menine centrul de greutate cacirc;t mai aproape de corpul vostru i pentru a-i sprijini spatele micuului Boba Carrier 4G este mai icirc;nalt cu aproximativ 5-8 cm decacirc;t alte SSC-uri.
Noul design 4G este fcut s se potriveasc prinilor de toate formele i dimensiunile fr s trebuiasc s v cumprai o extensie pentru centur sau alte accesorii.
Toate curelele sunt complet ajustabile, i benzile elastice sunt oferite pentru ca s putei ascunde cureluele icirc;n momentul icirc;n care le-ai ajustat pentru voi i copiii votri.nbsp; Caracteristici: 100 Bumbac Materialul este potrivit atacirc;t pentru verile clduroase, cacirc;t i pentru iarn.
Opiuni de purtare icirc;n fa i icirc;n spate nu recomandm un SSC pentru purtarea pe old pentru c greutatea ar apsa pe umr pe o bucat subire de material; pentru purtarea pe old ideal este un sling cu inele sau un pouch Gluga pentru somn detaabil, care protejeaz i icirc;mpotriva soarelui, a vacirc;ntului, a frigului, a ninsorii i a unei ploi uoare Gluga pentru somn ajustabil icirc;n icirc;nlime, pentru a se potrivi oricror copii Buzunarul cu fermoar poate fi util pentru a depozita gluga atunci cacirc;nd nu e folosit Se potrivete confortabil icirc;nlimilor icirc;ntre 1.51 m i 1.91 m Centura din talie poate fi ajustat icirc;ntre 63 cm i 148 cm Confort maxim pentru aduli, cu o centur ergonomic redefinit, cu spum de icirc;nalt calitate.
Greutatea copilului e icirc;mprit uniform pe umeri, spate i olduri, unde centurile cptuite fac ca orice copil, oricacirc;t de greu, s poat fi purtat cu uurin.
Ajustri adiionale pentru o potrivire uoar i pentru alptare Curelue detaabile pentru picioare icirc;n curs de brevetare, care pstreaz poziia sntoas i pentru copiii mai mari.
Este unicul SSC de pe pia care susine poziia sntoas a unui copil mai mare de 18 luni, cu picioarele sprijinite i genunchii mai ridicai decacirc;t nivelul oldurilor, cu alinierea corect a coloanei vertebrale.
Benzile elastice ruleaz frumos capetele curelelor Pe bretelele de umeri exist cate o curelu cu caps icirc;n care putei s v punei geanta ca s stea mai sigur pe umr, sau un breloc cu chei, sau orice altceva Cureaua de la piept uor de ajustat Design unic care ldquo;icirc;mbrieazrdquo; copilul Se poate transforma icirc;ntr-un carrier pentru nou-nscui.
Corpul carrierului se ridic cu 5-8 cm mai sus decacirc;t alte mrci Mai multe buzunare pentru stocarea obiectelor micue necesare pe drum Catarame de icirc;nalt calitate, de clas militar, fac ca centura din talie s nu se poat deschide accidental niciodat.
Copilul e icirc;n siguran mereu.
Este foarte uoar, Boba 4G cacirc;ntrete mai puin de 0.9 kg Nu conine pri metalice sau care pot rni.
Confortabilul Boba 4G este compact, ajustabil, se potrivete bine pe orice form.
Are icirc;nlimea de 39.9 cm i limea sus de 40.64 cm.
Laimea ezutului este 34.3 cm.
Bretelele se pot ajusta icirc;ntre 50.8 cm i 101.6 cm.
Limea centurii din talie: 13 cm.
nbsp; Pentru mai multe detalii despre cum sa il porti pe copilas corect in marsupiu sau wrap, citeste aici.


Producator: Boba
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

473 LEI
4.5 225 reviews