Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Boba - Marsupiu Air

Boba - Marsupiu Air

Designul marsupiului Boba Air este creat pentru a se potrivi prinilor de toate formele i dimensiunile fr a trebui cumprate alte accesorii sau extensii de curele.
Toate cataramele sunt complet ajustabile i are i benzi elastice pentru a stracirc;nge excesul bretelelor dup ce ai ajustat marsupiul pentru dumneavoastr i copilul dumneavoastr.nbsp; Este cel mai uor marsupiu ergonomic de pe pia, i icirc;n acelai timp este cel mai mic atunci cacirc;nd e icirc;mpachetat.
Se icirc;mpacheteaz icirc;n propriul buzunar, la final artacirc;nd ca un port-fard mic i uor i putacirc;nd astfel s fie stocat oriunde, chiar i icirc;ntr-o poet sau un torpedo de main.
S-au folosit aceleai catarame i acelai design ca i la Boba Carrier 3G.
Diferenele sunt, pe lacirc;ng materialul de nailon care icirc;nlocuiete bumbacul pentru dimensiunea mic, greutatea infim i simplitatea icirc;mpachetrii, i faptul c marsupiul Boba Air nu are icirc;ntrituri la centura din talie i la bretelele de pe umeri.
nbsp; Caracteristici: 100 nailon Cacirc;ntrete 310 grame Icirc;mpachetat este cacirc;t un port-fard Se poate folosi pentru purtarea copilului icirc;n fa sau icirc;n spate Are inclus glug pentru somn Are un mare buzunar cu fermoar pentru depozitare.
Icirc;n el se icirc;mpacheteaz Boba Air cacirc;nd trebuie stocat, dar e pe post de buzunar sau buzunar pentru glug atunci cacirc;nd folosii marsupiul.
Se potrivete confortabil pentru persoane cu icirc;nlimea icirc;ntre 1.5m i 1.9m Centura din talie se poate regla icirc;ntre 68 cm i 140 cm Are benzi elastice pentru a rula frumos excesul bretelelor Breteaua de la piept este uor de ajustat Are un design unic, care ldquo;icirc;mbrieazrdquo; copilul Corpul marsupiului are 40.6 cm icirc;nlime Are catarame de icirc;nalt calitate, sigure, de clas militar.
nbsp; nbsp; Pentru mai multe detalii despre cum sa il porti pe copilas corect in marsupiu sau wrap, citeste aici.
nbsp;


Producator: Boba
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

239 LEI
4.8 87 reviews