Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Weina by MyKids - Antemergator muzical trenulet

Weina by MyKids - Antemergator muzical trenulet

Un antemergator copii ce este recomandat de la varsta de 9 luni si este conceput astfel incat sa le dezvolte celor mici abilitatile motrice si cognitive.
Se pliaza cu usurinta si copilul se poate juca stand in sezut sau chiar si in perioada cand merge taras.
Este prevazut cu manere ergonomice cu ajutorul carora copiii isi vor putea mentine echilibrul si se vor putea deplasa cu usurinta.
Prevazut cu jucarii muzicale ce redau sunete de tren, cu jucarii zornaitoare, cu bile multicolore si jucarii care imita diverse sunete distractive.
Butonul rosu de langa cele doua manere imita zgomotul trenului, aspect ce va reprezenta o bucurie pentru copii, care sunt mari fani ai trenurilor.
Apasand pe fata trenuletului, copiii vor asculta melodii dragute.Este un antepremergator copii conceput special pentru a-i incuraja pe prichindei sa faca primii pasi dar si sa isi dezvolte dorinta de cunoastere.
Caracteristici: antemergator copii cu jucarii muzicale si de activitate personajul principal al jucariei este un trenulet melodii si sunete ce imita trenul culori vii, vesele, ce ii vor incanta pe cei mici usor de pliat, transformandu-se in jucarie de activitate 4 roti usor de utilizat, stabil si compact, oferindu-i copilului echilibru dar si activitati distractive jucariile sunt educative si foarte atractive pentru cei mici confectionat din materiale de calitate superioara, non-toxice Necesita 2 baterii AA 1.5 V Nu contine baterii.
Greutate: 2400 gr


Producator: Weina
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

209 LEI
4.5 278 reviews