Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Dream Bag - Sac dormit Fire Engine

Dream Bag - Sac dormit Fire Engine

Sacul de dormit Dream Bag ofera protectie si confort termic copilasului dumneavoastra in timpul somnului.
Stim cat este de important ca cel mic sa aiba un somn linistit si odihnitor, de aceea va propunem aceasta piesa minunata de lenjerie care tine loc si de paturica, fiind calduroasa si moale.
Disponibil intr-o varietate de culori si de marimi, Dream Bag este ideal pentru copilasii de la 4,5 kg pana la 36 de luni.
Caracteristici : Cu Dream Bag, copilasul dvs nu se va dezveli si nu se va trezi din cauza frigului, deci va dormi linistit toata noaptea.
Cu Dream Bag, copilasul se bucura de maxim de confort si siguranta in timpul somnului.
Dream Bag este eficient si daca bebelusul a adormit deja ndash; e de ajuns sa trageti fermoarul lateral, care permite deschiderea completa, si sa introduceti copilasul in saculetul de dormit.
Dream Bag are dispozitive de siguranta la capetele fermoarului, astfel incat copilasul sa nu il poata deschide.
Dream Bag ocupa putin spatiu si este usor de transportat.
Volumul este redus, cu toate acestea confortul termic al copilului este garantat.
nbsp;Dream Bag sunt disponibili in: 3 variante in functie de ldquo;rezistenta termicardquo; tog a sacului de dormit Dream Bag: 0.5 tog pentru lunile calduroase de vara 24ordm;C , 1.0 tog pentru lunile calde 18ordm;C - 24ordm;C, 2.5 tog pentru restul anului 15ordm;C ndash; 21ordm;C 3 marimi pentru copii de la 4,5 kg pana la 36 luni fermoar pe toata lungimea laterala


Producator: Dream Bag
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

166 LEI
4.3 94 reviews