Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Penguin Bag - Sac de dormit Pinguin

Penguin Bag - Sac de dormit Pinguin

Caracteristici: Sacii de dormit Penguin Bags sunt ideali pentru toddlerii care au inceput sa mearga.
Spre deosebire de sacii de dormit obisnuiti, sacii Penguin Bags lasa piciorusele libere - copilul se poate ridica in patut sau poate chiar merge fara nicio problema.
Toti sacii de dormit Penguin Bags sunt fabricati 100 din bumbac.
Au un fermoar frontal lung, ceea ce permite copiilor mai mari sa foloseasca toaleta singuri.
De asemenea, fermoarul ajunge si intre picioare si pe spate pentru a facilita schimbarea scutecului la copiii care inca mai folosesc unul.
Sacii de dormit Penguin Bags sunt disponibili in modele diferite care incurajeaza dezvoltarea creativitatii copiilor.
Exteriorul si captuseala sunt 100 bumbac.
Umplutura 2.5 TOG este din poliester.
Pentru confortul copiilor, toate cusaturile sunt ascunse La gat fermoarul are protectie pentru a evita zgarieturile sau disconfortul.
In interior fermoarul are protectie, pentru a nu se agata; Umplutura nu face cocoloase dupa spalare 30 grade Pentru siguranta copiilor, nu s-au folosit nasturi, capse sau alte elemente de design de dimensiuni mici, sau care s-ar putea desprinde; Eticheta produsului este din bumbac 100 si este cusuta in intregime pe sacul de dormit Toate materialele folosite exterior, umplutura si captuseala sunt OEKO-TEX Toate produsele respecta si de cele mai multe ori depasesc normele in vigoare privind siguranta Umplutura este din materiale fara chimicale si este inflamabila Marimea sacilor Penguin Bags a fost calculata astfel incat in cel mai jos punct dintre picioare sa se situeze intre glezne dar nu mai jos, din motive de siguranta si genunchi.
Odata ce sacul ajunge la 5 cm sub genunchii copilului, este timpul sa treceti la o masura mai mare, altfel capacitatea de miscare a copilului va fi limitata.
Toate produsele noastre sunt fabricate 100 din bumbac.
Cand alegeti masura, luati in considerare faptul ca produsul poate intra la apa cu pana la 5.nbsp; Spalati la 30 grade


Producator: Penguin Bag
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

172 LEI
4.3 260 reviews