Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Juju - Scaun auto Racing Kid

Juju - Scaun auto Racing Kid

Scaunul auto Racing Kidnbsp; este un articol premium oferit de Juju si este dotat cu sistem de prindere in 5 puncte, cotiere capitonate cu material textil moale pentru un confort sporit, husa detasabila si lavabila si sistem de fixare in masina cu centura in 3 puncte.
Caracteristici: scaunul de masina Racing Kid- este recomandat pentru grupa 1, 2, 3 9 - 36 kg sau 9 luni ndash; 12 ani .
este certificat in conformitate cu normele europene ECE 44/04 pentru grupele 1,2,3.
scaunul auto pentru copii Racing Kid este prevazut cu cotiere ce confera maximul de confort si este echipat cu pernuta pentru umeri, cap, spate si fund.
Materialul scaunului este unul calitativ si rezistent in timp, putand fi spalat foarte usor.
este dotat cu husa detasabila si lavabila fixare in masina cu centura in 3 puncte sistem de prindere ham 5 puncte cotiera acoperita cu material usor de montat in orice model de masina rezistent la impact dimensiuni: 470400700mm Scaunul poate fi folosit astfel: Grupa 1 9-18 kg: scaunul auto este fixat de fotoliul din autoturism cu ajutorul centurii diagonale pentru adulti, in timp ce bebelusul este fixat cu ajutorul hamurilor cu prindere in 5 puncte Grupa 2 15-25 kg: hamurile cu prindere in 5 puncte sunt indepartate, iar centura diagonala in 3 puncte pentru adulti este folosita pentru pentru fixarea copilului.
Pentru a va asigura ca centura de siguranta este pozitionata corect peste umarul copilului, este esential sa utilizati ajustorul de centura inclus.
Garantie: 24 luni.


Producator: Juju
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

271 LEI
4.7 281 reviews