Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Cybex - Scaun auto Pallas Fix Plus Isofix

Cybex - Scaun auto Pallas Fix Plus Isofix

Caracteristici: Multumita pernei care se aseaza in fata copilului, siguranta este mult sporita fata de scaunele auto traditionale pentru aceeasi grupa care sunt prevazute cu hamuri de siguranta cu prindere in 5 puncte.
Cu o miscare simpla se transforma dintr-un scaun grupa pentru Grupa 1, intr-unul pentru Grupa 2/3.
Reglajul facil ce transforma scaunelul in unul de grupa 2/3, permitand o utilizare indelungata a scaunului de la 9 luni pana la aproximativ 12 ani 9-36 kg.
In cazul unui accident, perna frontala de siguranta functioneaza asemenea unui airbag ce preia fortele din partea superioara a corpului copilului si le distribuie in mod egal pe o suprafata mai mare.
Centura nu poate astfel rani copilul, iar zonele sale sensibile precum gatul si umerii sunt protejate.
Initial scaunul auto Pallas grupa 1, se utilizeaza cu o perna de siguranta reglabila de la 9 la 18 kg ce ofera protectie optima fara sa restrictioneze copilul.
Perna de siguranta se sprijina pe scaun, fiind fixata intr-un lacas special reglabil - in felul acesta nu restrictioneaza copilul si face ca scaunul sa fie foarte confortabil si placut.
Inovatia este brevetata.nbsp; Este prevazut cu sistemul de prindere isofix care impreuna cu sistemul de centuri de siguranta ale autovehicolului, maresc protectia si stabilitatea copilului dvs.
Sistemul isofix se conecteaza la sistemul masinii extrem de usor si se pliaza foarte rapid, in cazul in care scaunul auto se utilizeaza in masina fara sistem isofix.
Are spatarul reglabil, permitand copilului sa doarma.
Perna pentru cap este reglabila 3 pozitii diferite, acest sistem de reglare fiind un concept patentat.
Atunci cand copilul doarme, capul poate fi lasat pe spate, astfel incat sa un cada in partea din fata, caz in carea ar fi expus in caz de accident.
Conceptul tehnologic LSP Linear Side-impact Protection System ofera protectie marita in caz de impact lateral.
Impulsul in cazul unei coliziuni la impact lateral este redus sistematic.
Permite reglarea pozitiei de somn cu o singura mana Avand in vedere aceasta configuratie noua, o serie de reactii sunt declansate pentru protectia capului si umarului copilului, absorbind impulsul care ar fi preluat de corp intr-un stadiu incipient in timpul impactului si blocheaza partile sensibile ale capului copilului in zona de siguranta a scaunului.
Sistem unic de ajustare al pernei frontale, astfel incat sa ofere copilului confortul necesar si in acelasi timp sa ofere protectie maxima.
Acest accesoriu inclus in set, se utilizeaza numai pentru perioada 9-15 kg, dupa care se utilizeaza scaunul auto cu centurile de siguranta ale masinii.
Testat impotriva impactului lateral.
Ofera o buna protectie laterala ca urmare a faptului ca partile laterale sunt captusite cu material absorbant in caz de impact, avand in acelasi timp si dimensiuni sporite pentru o mai buna protectie si confort.
Reglabil pe inaltime pe masura ce copilul creste 11 pozitii diferite de reglare pe inaltime.
Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila.
Materialul textil este mai rezistent si mai placut la atingere.
Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat.
Intreg scaunul este foarte usor, special pentru a fi mutat cu usurinta dintr-o masina in alta.
Baza este realizata din materiale de cea mai buna calitate pentru a proteja husa masinii.
Include ghid ISOFIX pentru a putea conecta mai usor scaunul in sistemul ISOFIX al masinii.
Se prinde in sistemul ISOFIX al masinii si in acelasi timp se utilizeaza si centura de siguranta a masinii.nbsp; Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului sau pe bancheta din fata dar in mod obligatoriu, sistemul AIR BAG trebuie sa fie dezactivat.
Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte.
Sistemul ISOFIX este flexibil, pentru o conectare usoara in masina.
Acest scaun auto nu este prevazut cu hamuri de siguranta proprii intrucat pentru copii care au greutatea intre 9 kg si 18 kg, hamurile proprii sunt inlocuite de perna frontala iar dupa 15 kg se utilizeaza doar cu centurile masinii.
Acest produs a fost proiectat si testat in Germania.
Pentru grupa de varsta 1/2/3 greutatea : 9 - 36 kg sau aproximativ 9 luni ndash; 12 ani Este prevazut cu sistem de prindere ISOFIX Spatar reglabil Reglabil pe inaltime: 11 pozitii Tetiera reglabila: 3 pozitii Dimensiunile cutiei: 470 x 470 x 740 mm Dimensiunile exterioare L x l x H / cm: 470 x 455 x 720 - 890 Greutate scaun: 11 kg nbsp;ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005.
Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare.
Scaunul a fost ales castigator de catre organizatia din Germania, Stiftung Warentest si a obtinut calificativul Sehr Gut Very Good acordat de catre www.autobild.de


Producator: Cybex
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

1282 LEI
4.4 70 reviews