Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Concord - Scaun auto Transformer T Pro isofix

Concord - Scaun auto Transformer T Pro isofix

Caracteristici: Scaunul auto cu sistem Isofix Transformer T Pro este compus din doua piese, respectiv din scaun auto Transformer T si suplimentar, include perna frontala care adapteaza acest scaun, putand fi utilizat de catre copii incepand cu greutatea de 9 kg, acest scaun auto fiind cu perna frontala un scaun pentru grupa 1, 2, 3.
Printr-o simpla apasare a unui buton, scaunul Transformer T se ajusteaza atat pe inaltime cat si pe latime, acest lucru realizandu-se cu ajutorul unui piston pneumatic.
Cele mai importante Euroteste pentru scaunele auto pentru copii siguranta si confort, sunt cele realizate de catre ADAC, Stiftung Warentest si Ouml;AMTC.
In anul 2010, scaunul auto Concord Transformer T a iesit pe primul loc pentru grupa 2 / 3 15 ndash; 36 kg dintr-un total de 18 scaune auto testate.
Concord Transformer T incorporeaza o serie de innovatii in vederea sporirii sigurantei copilului.
Conform testelor, s-a constatat faptul ca Transformer T este cel mai bun scaun in caz de impact frontal anul 2010, datorita structurii si formei carcasei sale.
nbsp;De asemenea, datorita partilor laterale cu strat dublu de material absorbant in caz de impact, ascest scaun auto a obtinut de asemenea calificativul bdquo;Gutrdquo; Bun in cazul testelor de impact lateral.
In anul 2011, Transformer T a obtinut medalia de aur GOLD Design Award of Germany, fiind cea mai inalta recunoastere in cazul designului unui produs, acest succes venind dupa o experienta de peste 30 de ani in domeniu, al firmei Concord.
Aceasta medalie a deschis drumul produselor Concord catre elita produselor nemtesti, o astfel de recunoastere beneficiind masini high-tech, cum ar fi Mercedes Benz SLS AMG.
In momentul testarii, Transformer T cu sistem Isofix, a fost cel mai bun din grupa sa, la o distanta considerabila fata de competitori.
Datorita pernei frontale, scaunul auto are o durata de viata prelungita, respectiv poate fi utilizat de la aproximativ 9 luni 9 kg, pana la varsta de 12 ani 36 kg.
Perna frontala se utilizeaza in mod obligatoriu pentru copii cu greutate intre 9 si 15 kg, iar peste aceasta greutate, perna devine optionala.
Montarea pernei frontale este extrem de simpla: dupa ce copilul este asezat in scaun, perna se aseaza in fata copilului si apoi se trece centura de siguranta a masinii prin fata pernei, prin locurile special destinate centura de siguranta a masinii nu intra in contact cu copilul.
Printr-o simpla apasare a unui buton, scaunul Transformer T se ajusteaza atat pe inaltime cat si pe latime,nbsp; acest lucru realizandu-se cu ajutorul unui piston pneumatic.
Peretii laterali ai scaunului sunt prevazuti cu strat dublu de material absorbant in caz de impact, sporind in acest fel protectia laterala.
Materialele textile sunt de cea mai buna calitate, conceptul dupa care sunt concepute fiind denumit TRIZONE CONCEPT, respectiv materiale textile confortabile, care lasa pielea copilului sa respire si in acelasi timp, se tocesc greu.
Sezutul si zonele care intra in contact cu copilul beneficiaza de material moale de calitate, special pentru confort sporit.
Suportul pentru brate este acoperit cu material textil, fiind placut la atingere.
Este orevazut cu sistemul TWINFIX isofix care ofera siguranta sporita atunci cand scaunul este utilizat in mod corect.
Se poate utiliza sinbsp; doar cu centura de siguranta a masinii.nbsp; Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului sau pe bancheta din fata dar in mod obligatoriu, sistemul AIR BAG trebuie sa fie dezactivat.
Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte.
Carcasa din plastic cu design special pentru sporirea sigurantei copilului.
Utilizare: grupa 1, 2, 3 9 ndash; 36 kg, respectiv aproximativ 9 luni ndash; 12 ani Sistem Twinfix Isofix Tetiera reglabila Spatar reglabil pe latime Dimensiunile aproximative ale scaunului: 45 cm a x 45 cm l x 63-82 cm h Greutate scaun: 8,3 kg Garantie sisteme: 2 ani


Producator: Concord
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

1188 LEI
4.4 209 reviews