Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Cybex - Scaun Auto Pallas Fix cu husa de vara

Cybex - Scaun Auto Pallas Fix cu husa de vara

Calatoreste linistit si relaxat stiind ca puisorul tau este in siguranta in scaunul auto Pallas Fix de la Cybex Poti uita de orice griji si preocupari pentru ca puiul tau se simte bine si confortabil in acest model de scaun prevazut cu protectie marita datorita conceptului L.S.P si sistemului unic de ajustare al pernei frontale.
Caracteristici: Este prevazut cu sistemul de prindere ISOFIX care impreuna cu sistemul de centuri de siguranta ale autovehicolului, maresc protectia si stabilitatea copilului Dvs.
Sistemul ISOFIX se conecteaza la sistemul masinii extrem de usor si se pliaza foarte rapid, in cazul in care scaunul auto se utilizeaza in masina fara sistem ISOFIX.
Perna pentru cap este reglabila 3 pozitii diferite, acest sistem de reglare fiind un concept patentat.
Atunci cand copilul doarme, capul poate fi lasat pe spate, astfel incat sa un cada in partea din fata, caz in careaa r fi expus in caz de accident.
Conceptul tehnologic L.S.P.
Linear Side-impact Protection System ofera protectie marita in caz de impact lateral.
Impulsul in cazul unei coliziuni la impact lateral este redus sistematic.
Avand in vedere aceasta configuratie noua, o serie de reactii sunt declansate pentru protectia capului si umarului copilului, absorbind impulsul care ar fi preluat de corp intr-un stadiu incipient in timpul impactului si blocheaza partile sensibile ale capului copilului in zona de siguranta a scaunului.
Sistem unic de ajustare al pernei frontale, astfel incat sa ofere copilului confortul necesar si in acelasi timp sa ofere protectie maxima.
Acest sistem este in curs de patentare de catre Cybex.
Perna frontala sporeste protectia pentru copil, actionand ca un air-bag in cazul adultilor, intrucat in caz de impact, forta este dispersata pe o suprafata mai mare evitandu-se in acest fel lovirea puternica a umerilor asa cum se intampla in cazul utilizarii centurilor de siguranta.
Acest accesoriu inclus in set, se utilizeaza numai pentru perioada 9 ndash; 15 kg, dupa care se utilizeaza scaunul auto cu centurile de siguranta ale masinii.
Testat impotriva impactului lateral.
Reglabil pe inaltime pe masura ce copilul creste 11 pozitii diferite de reglare pe inaltime Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat.
Intreg scaunul este foarte usor, special pentru a fi mutat cu usurinta dintr-o masina in alta.
Include ghid ISOFIX pentru a putea conecta mai usor scaunul in sistemul ISOFIX al masinii.
Se prinde in sistemul ISOFIX al masinii si in acelasi timp se utilizeaza si centura de siguranta a masinii.nbsp; Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului sau pe bancheta din fata dar in mod obligatoriu, sistemul AIR BAG trebuie sa fie dezactivat.
Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte.
Sistemul ISOFIX este flexibil, pentru o conectare usoara in masina.
Acest scaun auto nu este prevazut cu hamuri de siguranta proprii intrucat pentru copii care au greutatea intre 9 kg si 18 kg, hamurile proprii sunt inlocuite de perna frontala iar dupa 15 kg se utilizeaza doar cu centurile masinii.
Acest produs a fost proiectat si testat in Germania.
Pentru grupa de varsta 1/2/3 greutatea : 9 - 36 kg sau aproximativ 9 luni ndash; 12 ani Este prevazut cu sistem de prindere ISOFIX Spatar reglabil Reglabil pe inaltime: 11 pozitii Tetiera reglabila: 3 pozitii Garantie: 2 ani Dimensiunile cutiei: 470 x 470 x 740 mm Dimensiunile exterioare L x l x H / cm: 470 x 455 x 720 - 890 Greutate scaun: 11 kg ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005.
Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare.
Caracteristici husa: Husa de vara pentru scaunele auto marca Cybex din gama Pallas si Solution X, este realizata din bumbac 85 si poliester 15, asigurand o calatorie placuta chiar si in zilele calduroase de vara.
Se fixeaza simplu cu ajutorului elasticului aflat pe margine.
Husa lavabila la maxim 30 grade C.


Producator: Cybex
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

1387 LEI
4.4 223 reviews