Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Jane - Scaun auto si landou Matrix Light

Jane - Scaun auto si landou Matrix Light

Landoul MATRIX LIGHT include la cumparare kit-ul aferent prinderii cu centurile de siguranta.
Poate fi pozitionat in masina in doua moduri diferite in functie de varsta copilului si anume: nbsp;Pentru grupa 0 luni 0-10 kg, se utilizeaza cu spatarul lasat la 180 grade si ocupa doar doua locuri pe bancheta din spate a masinii.
nbsp;Pentru grupa 0 luni 0-13 kg, se utilizeaza cu spatarul ridicat pana la maxim 138 grade si poate fi utilizat cu spatele la directia de mers a masinii.
MATRIX LIGHT promoveaza dezvoltarea corecta a spatelui copilului precum si al sistemului respirator al bebelusului.
Este realizat din materiale de calitate, moi si pufoase care lasa pielea copilului sa respire.
Carcasa este injectata cu polipropilena si apoi este captusita cu polistiren, pentru marirea rezistentei in caz de impact.
Include ham de siguranta din neopren cu prinderea in 5 puncte.
Landoul si scaunul auto MATRIX LIGHT Caracteristici generale landou si scaun auto Matrix Light: Se tranforma din landou omologat pentru auto, in scaun auto sport tip ldquo;scoicardquo;.
Sistem patentat de catre Jane.
Mai spatios la interior, cu salteluta mai confortabila si este cu 20 mai usor fata de versiunile anterioare.
Sistemul GO de prindere al centurii de siguranta a masinii este o noutate absoluta la noul model, imbunatatind stabilitatea si siguranta in timpul mersului.
Perna pentru cap este detasabila pentru a oferi mai mult spatiu copilului atunci cand creste.
Se utilizeaza pentru copiii care au intre 0 si aproximativ 9 luni sau pana la 13 kg.
Corpul landoului este captusit cu material absorbant al socurilor in caz de impact polistiren, oferind protectie sporita in caz de impact.
Sistemul landoului Matrix Light ofera o siguranta sporita copilului in timpul transportului cu autovehicolul si ofera in acelasi timp simplitatea de care aveti nevoie datorita functiilor sale multiple.
Se monteaza pe bancheta din spate a automobilului, ocupand 2 locuri in pozitia landou fixarea realizandu-se foarte simplu cu centurile de siguranta.
Sistemul de prindere respecta normele privind siguranta copilului in timpul transportului.
Cand se monteaza in masina in pozitia scaun auto, ocupa un singur loc pe bancheta si se fixeaza cu spatele la directia de mers.
Usor de instalat atat in masina cat si pe carucioarele Jane cu ajutorul sistemului Pro Fix.
Kit-ul auto de prindere al landoului este integrat in carcasa, fapt care sporeste siguranta auto, intrucat se evita rotirea landoului cand este fixat in centurile de siguranta ale masinii.
Hamuri cu prindere in 5 puncte.
Ajustarea automata a hamului pe inaltime.
Manerul este reglabil in 3 pozitii.
Este prevazut cu sistem de circulare a aerului, pentru a evita pe cat posibil ca bebelusul sa transpire.
Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, fiind o combinatie intre poliester si bumbac astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila.
Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat .
Caracteristicile husei din material textil: nbsp;Respinge apa water-repellent nbsp;Nu lasa vantul sa penetreze prin tesatura shield from the wind nbsp;Anti-transpiratie breathable nbsp;Respinge razele soarelui reflective Include: nbsp;Kit-ul auto nbsp;Husa pentru picioare nbsp;Copertina de soare nbsp;Sistemul Pro Fix de prindere pe carucioarele Jane Caracteristici tehnice landou si scaun auto Matrix Light: Grupa de varsta 0 luni greutatea : 0 - 13 kg Spatar reglabil: 4 pozitii Utilizare in masina: pozitia 180 si ocupa 2 locuri pe bancheta din spate sau pozitia 138 cu spatele la directia de mers si ocupa 1 singur loc pe bancheta.
Greutate landou: 4.50 kg Landou si scaun tip ldquo;scoicardquo; omologate conform standardului de siguranta European ECE R44/04.
Pentru a constata daca un landou este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare.


Producator: Jane
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

1343 LEI
4.9 114 reviews