Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Bertoni-Lorelli - Scaun auto Revo Luxe

Bertoni-Lorelli - Scaun auto Revo Luxe

Caracteristici: Scaun auto recomandat pentru grupa 0-18 kg, dotat cu baza rotativa.
Baza scaunului auto se fixeaza cu ajutorul centurilor de siguranta ale autovehiculului , iar scaunul se poate roti la 360 de grade, avantaj ce permite asezarea copilului de la 0 la 13 kg cu spatele catre directia de mers si asezarea copilului de la 9 la 18 kg cu fata catre directia de mers , fara a mai fi necesara eliberarea centurilor de siguranta ale autovehiculului .
Scaun dotat cu suport moale pentru spate si cap care ofera confort sporit copilului in timpul transportului, precum si pentru siguranta in caz de impact.
Tapiterianbsp; este detasabila si lavabila.
Spatar ajustabil in 4 pozitii diferite prin glisare pe baza sa.
Centuri de siguranta multiple cu prindere in 5 puncte.
Centuri de siguranta reglabile pe inaltime in 3 pozitii.
Pernele moi atasate pe centurile de siguranta protejeaza bebelusul de presiunea prea puternica atunci cand masina franeaza, dar protejeaza si impotriva iritatiilor ce pot aparea mai ales vara din cauza caldurii.
Dimensiuni : 47 x 42 x 60 cm Greutate: brut 8 kg si net 7 kg Acest produs este produs icirc;n conformitate cu standardul european de siguranta ECE R44 / 04 scaune auto pentru copii, asiguracirc;nd maximum de siguran i confort pentru copilul dumneavoastra Mod de instalare:0-13 kg ndash; se instaleaza in sens invers directiei de mers;peste 13 kg ndash; se instaleaza in sensul directiei de mers;


Producator: Bertoni
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

859 LEI
4.9 275 reviews