Hany.ro


BlackFriday 2014 Romania
Bertoni-Lorelli - Scaunul auto I-MAX SP ISOFIX

Bertoni-Lorelli - Scaunul auto I-MAX SP ISOFIX

Caracteristici: Scaunul auto este recomandat pentru grupa 1/2/3 9-36 kg.
Calatoria bebelusului va fi placuta si confortabila gratie scaunului auto I-MAX SP ISOFIX Scaun auto dotat cu sistem de fixare ISOFIX , cu indicator vizual pentru o prindere corecta si sigura ; Sistem antibasculare chinga cu fixare in portbagaj sau in spatele tetierelor banchetei Dotat cu cotiere mobile.
Cotierele mobile permit ca asezarea sau scoaterea copilului din scaun sa se realizeze cu usurinta, iar copilului are un confort sporit pentru sprijinireanbsp;bratelornbsp;.
Reductoare de sezut, spate si cap detasabile.
Tapiterianbsp; este detasabila si lavabila.
Tetiera reglabila pe inaltime pe 5 pozitii ; Centuri de siguranta multiple cu prindere in 5 puncte.
Centuri de siguranta reglabile pe inaltime in 3 pozitii.
Pernele moi atasate pe centurile de siguranta protejeaza bebelusul de presiunea prea puternica atunci cand masina franeaza, dar protejeaza si impotriva iritatiilor ce pot aparea mai ales vara din cauza caldurii.
Pozitionarea scaunului se face cu faa spre directia de mers, pe scaunul din spate al unui vehicul echipat cu sistem de siguranta Isofix Scaunul poate fi instalat si pe locul din dreapta soferului DOAR daca airbag-ul pentru pasagerul din dreapta soferului este dezactivat.
Dimensiuni : 45 x 45 x 72 cu extindere la 88 cm inaltime Acest produs este produs icirc;n conformitate cu standardul european de siguranta ECE R44 / 04 scaune auto pentru copii, asiguracirc;nd maximum de siguran i confort pentru copilul dumneavoastr.


Producator: Bertoni
Vandut de: BebeBliss
Status: in stoc

719 LEI
4.7 291 reviews